Web Analytics Made Easy - Statcounter

یارمحمدی گفت: با اجرای طرح جهش تولید در دیم‌زارها از مهرماه سال ۱۴۰۰ حدود ۲۰ درصد از اراضی دیم‌زار شهرستان زیرپوشش این طرح قرار گرفتند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یارمحمدی، رئیس جهاد کشاورزی شهرستان فراهان در گفتگو با فراهان خبر با اشاره به اقدامات جهاد کشاورزی گفت: خدمات‌رسانی جهاد کشاورزی در غالب ۳ شهر و ۶۸ روستا به مساحت حدود ۱۰۴ هزار هکتار به ۶۲۰۰ بهره‌بردار ارائه می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: منبع تأمین آب کشاورزی در شهرستان فراهان ۴۵۰ حلقه چاه ، ۲۳۰ رشته قنات و ۱۰ چشمه است.

یارمحمدی اظهار کرد: هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی‌های جهاد کشاورزی با تکیه‌بر ارتقای سطح دانش و آگاهی کشاورزان به‌منظور افزایش کیفیت و کمیت تولید محصولات زراعی، باغی، دام و طیور و آبزی‌پروری بوده است که همواره با ارائه و ترویج الگوی مناسب کشت با توجه به شرایط آب و هوایی شهرستان بوده است.

رئیس جهاد کشاورزی فراهان گفت: در بخش زراعت گندم دیم با معرفی ارقام جدید مثل اوحدی، باران و آذر۲ و در گندم آبی با معرفی رقم‌های اروم ، میهن ، حیدری واوبالا در جو آبی رقم جلگه و در جو دیم رقم آبیدر و سرارود به کشاورزان معرفی شده است.

وی گفت: با اجرای طرح امنیت غذای از سال ۱۳۹۸ و همکاری با ستاد فرمان اجرایی حضرت امام خمینی(ره) در طرح جهش تولید در دیم‌زارها از مهرماه سال ۱۴۰۰ حدود ۲۰ درصد از اراضی دیم‌زار شهرستان زیرپوشش این طرح قرار گرفتند و کشاورزان از مزایای این طرح بهره‌مند شدند که در سال زراعی آینده کلیه کشاورزان تحت پوشش قرار خواهند گرفت.

یارمحمدی اظهار کرد: حمایت از کشاورزان در زمینه تأمین بذر و کود مورد نیاز آنها و همچنین حمایت بیمه‌ای از محصولات کاشته شده در دیمزار موجب می‌شود تا علاوه بر زیر کشت رفتن  زمین‌های دیم، اشتغال‌زایی نیز صورت بگیرد.

وی گفت: همچنین در بخش امور دام نیز دام نژاد سیمنتال که در شرایط یکسان و تغذیه مساوی با نژاد هلشتاین وزن گیری بیشتری دارد و برای دامدار اقتصادی تر می باشد، معرفی شده است.

رئیس جهاد کشاورزی فراهان گفت: لازم به ذکر است شهرستان فراهان مقام اول استان در تولید گندم دیم با سطح حدود ۴۰هزار هکتار و مقام اول استان در تولید حبوبات دیم با سطح حدود ۴ هزار هکتار مقام اول استان در تولید گلرنگ دیم را از آن خود کرده است.

وی خاطرنشان کرد: همچنین بزرگترین مجتمع دامداری گوساله پرواری استان به ظرفیت ۱۲۳ واحد ۵۰ راسی در زمینی به مساحت ۵۰ هکتار و بزرگترین واحد پرورش بوقلمون غرب کشور با ظرفیت ۲۲۰۰۰ قطعه در شهر خنجین و باز بزرگترین واحد پرورش شترمرغ با ظرفیت ۵۰۰ قطعه در شهرستان فراهان واقع شده است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: شهرستان فراهان جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۵۰۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت

مهدی نقدی، فرماندار شفت همزمان با آغاز کشت برنج در شالیزار‌های این شهرستان از ۲ مجموعه بانک نشاء گلخانه‌ای و سنتی در روستای لَختَکی بازدید کرد.

او با بیان اینکه شهرستان شفت دارای ۷ بانک نشاء برنج است، گفت: در نظر داریم در آینده نزدیک با حمایت آن را به سقف ۱۰ واحد برسانیم.

فرماندار شفت تصریح کرد: حدود ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری این شهرستان به صورت مکانیزه نشا می‌شوند و همچنین بیش از ۱۱۰ دستگاه نشاکار در فصل کشت برنج در این شهرستان مشغول به فعالیت هستند.

محمدرضا یوسف نژاد، مدیر جهاد کشاورزی شفت هم در این بازدید حمایت و ترغیب کشاورزان به ایجاد بانک نشاء برنج را از مهمترین برنامه‌های این اداره اعلام کرد.

به گفته او، کشت مکانیزه برنج ضمن اینکه از لحاظ هزینه‌ای مقرون به صرفه است باعث بالا رفتن میزان تولید نیز می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شفت افزود: کاهش سختی کار، صرفه جویی در وقت و انجام به موقع عملیات کشاورزی، افزایش محصول، افزایش بهره وری و کاهش هزینه‌های تولید و تهیه نشاء سالم و عاری از افت و بیماری از مهمترین مزایای کشت مکانیزه برنج است.

شهرستان شفت در ۱۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • رهاسازی حق آبه کشاورزان سلماس از سد اول خرداد
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • افزایش ۱۰۰ درصد کشت کلزا در شهرستان نهاوند
  • تخریب دو ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی نهاوند
  • قیمت گذاری 15 پرونده امور زمین در عباس آباد